Onze service: snel en passend

Naast onze koffiemachines, leveren wij ook passende en snelle service. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen wij bovendien altijd passende service leveren, naar uw behoefte. Of dat nu gaat om reparaties, advies, navulling of periodieke levering van ingrediënten. Wij beschikken over een legio aan kennis over het vak én onze producten. Zo bieden wij de service die ú nodig heeft.

Vlekkeloos en snel

Door middel van passende én snelle service kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Ook als het gaat om deskundig advies en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Onze service stopt niet nadat u uw koffiemachine heeft staan. Elke machine vergt af en toe onderhoud, eventueel reparaties en niet te vergeten: constante aanvullling van ingrediënten. Wij leveren u graag periodiek uw benodigde ingrediënten. Dat kan maandelijks, maar ook wekelijks; alles naar uw behoefte. 

Naast ingrediënten kunnen wij aanvullende producten leveren, zoals lepeltjes, bekertjes, suiker en melk. En ook voor soepen en drinkbouillons is Gelre Koffie dé leverancier!

Onze services

  • Advies op maat
  • Reparaties
  • Onderhoud
  • Navulling (periodieke levering van ingrediënten)

Locaties

Gelre Koffie zit gevestigd in Vaassen, maar is bereikbaar voor heel Midden- en Oost-Nederland! Onze service is beschikbaar in en rond de volgende locaties:

Onze koffie, uw visitekaartje

Goede koffie op het werk is bewezen belangrijk. Voor de productiviteit van medewerkers, maar ook als visitekaartje naar bezoekers toe. Had u daar al wel eens aan gedacht? Onze dienstverlening sluit hier naadloos op aan. Het handige aan Gelre Koffie als leverancier is dat u niet vast hoeft te zitten aan jaren- of maandenlange contracten. En tóch kunt u alles wat betreft de aanlevering van koffie, thee en soepen op het werk bij één partij onderbrengen. Dát geeft rust!

Bij Gelre Koffie schakelen we snel; heeft u service of reparatie nodig, dan is dat bij Gelre Koffie snel geregeld; binnen één of in het 'ergste' geval enkele dagen. U komt hoe dan ook niet zonder koffie te zitten. 

U, uw collega's en uw bezoekers laten genieten van de beste koffie, zónder gedoe. Dáár doen wij het voor. 

Meer weten? Neem contact op