Koffie voor op het werk

Historie

Het bedrijf Post Service Dienst is in 1987 opgericht door de heer P.J. Post. Na diens overlijden is de zaak overgenomen door de broers Dennis en Robert Broekhuisen, die het familiebedrijf nu runnen. In de periode van 1987 tot nu heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Van een leverancier met relatief klein assortiment koffie en toebehoren, is het uitgegroeid tot een gevestigde speler op de markt van eenvoudige tot luxe koffiemachines en vele soorten koffie, thee en andere ingrediënten. Sinds 2015 zijn we over gegaan op de naam Gelre Koffie.

Hier zijn wij uiteraard bijzonder trots op en wij doen er dan ook alles aan onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat betekent dat u bij ons een vlekkeloze en snelle service, deskundig advies en hoogwaardige kwaliteitsproducten mag verwachten.

Complete service

Al onze koffiemachines voldoen uiteraard aan hoge kwaliteitseisen. Bovendien leveren wij niet alleen de koffiemachines, wij verzorgen ook de levering van de ingrediënten en de navulling. Volgens afspraak leveren wij graag maandelijks of wekelijks alle benodigdheden zoals koffie, thee, melk, suiker, bekers en lepeltjes.

Koffie op het werk

Nederlanders zijn gek op koffie. Thuis drinken we steeds meer verschillende soorten koffie zoals espresso en cappuccino en ook op het werk hebben we graag variatie in koffie en thee. Bij Gelre Koffie weten we hoe belangrijk koffie op het werk is, en hier sluiten wij onze producten en dienstverlening graag op aan.

Bekijk onze koffiemachines