Animo koffiemachine: weinig onderhoud, lang genieten

Een Animo koffiemachine herkent u aan de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en de vele keuzemogelijkheden. Animo is een ervaren leverancier van kwalitatief hoogwaardige koffiemachines voor de zakelijke markt.

Geniet van uw favoriete koffie en zorg voor gemotiveerde en tevreden collega’s en bezoekers op kantoor, de werkplaats, school of andere instelling, met een Animo koffiemachine naar wens. De perfecte koffie begint immers bij de perfect machine!

Animo koffiemachine bij Gelre Koffie

Gelre Koffie is hét adres als het gaat om innovatieve, gebruiksvriendelijke koffiemachines voor de zakelijke markt. In Animo koffiemachines alleen al hebben wij een ruim aanbod. Met of zonder touchscreen, wel of geen mogelijkheid voor kannen, en zo is er nog veel meer te kiezen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren op het gebied van Animo koffiemachines.

Laat u adviseren

Innovatieve Animo koffiemachine

Op gebied van innovatie, maar ook als het gaat om productontwikkeling, is Animo een leverancier die mee gaat met de tijd. De tijdsgeest, beleving en behoeften van u als afnemer staan altijd hoog in het vaandel bij het ontwikkelen van koffiemachines voor de zakelijke markt.

Animo koffiemachine: weinig onderhoud, lang genieten

Animo koffiemachines worden onder meer gemaakt voor bedrijven, horeca, kantines en scholen die goede koffie willen schenken. De Animo koffiemachines gaan lang mee, zonder te veel onderhoud. En is er dan toch eens onderhoud nodig aan de Animo koffiemachine, dan regelt u dat eenvoudig via ons. Ook voor reparaties is Gelre Koffie uw vaste aanspreekpunt.

Een Animo koffiemachine is:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Voorzien van veel keuzemogelijkheden

Voor elke kop koffie

Wij hebben Animo koffiemachines voor zowel bonen, freshbrew, als voor instant koffie. Voor ieder wat wils dus. Voor bonen hebben wij bijvoorbeeld de OptiBean, voor een stevige espresso, perfecte cappuccino of een ‘gewone’ zwarte kop goede koffie. De Animo koffiemachine heeft een intuïtieve interface door middel van een modern touch screen. Hierdoor selecteert u eenvoudig en snel uw favoriete koffiemelange.

De perfecte kop koffie, voor ene perfecte dag werken

Welke bonen u voor een Animo bonenkoffiemachine gebruikt, is aan u. Mild of wat sterker, decafé, het kan allemaal in de Animo koffiemachine. Zo heeft u elke dag weer de koffie waar u en uw collega’s en bezoekers écht vrolijk van worden. Bonen, maar ook toebehoren zoals melk, suiker en reinigingsmiddelen kunnen wij van Gelre Koffie u leveren. U heeft dus één vast punt voor uw professionele koffiemachine, toebehoren én onderhoud en reparaties. Dat is handig!

Bekijk onze Animo koffiemachines