Effe Soep. Als u het echt ‘effe’ nodig heeft

Effe Soep is ideaal voor wie graag kwalitatieve soep op kantoor wil. De sachets met soeppoeder maken dat u eenvoudig en snel een heerlijk kopje soep tussendoor heeft, in uw favoriete smaak. Voor wanneer u het ‘effe’ nodig heeft.

Effe Soep: eventjes niets

Dat momentje van ‘eventjes niets’ tussen alle werkzaamheden door, dat is belangrijk. Bij Gelre Koffie zorgen wij maar al te graag dat dit een echt genietmomentje wordt. Met goede soepen van Effe Soep. Deze heerlijke soepen kunt u bij ons ook periodiek bestellen. U heeft bij ons ruime keuze uit smaken en verpakkingen. Gaat u voor een aantal smaken in doosjes van 21 sachets? Of kiest u liever de drinkbouillon in handige sticks?

Effe Soep verpakkingsmogelijkheden

Bij ons heeft u, naast zakjes en sticks, ook de mogelijkheid om te kiezen voor een verpakking voor de vendingmachine. Hiermee kunt u de machine vullen met de soeppoeder en kunt u met één druk op de knop snel uw favoriete soep pakken. Nog geen soepautomaat? Wellicht is onze Gelre minibar Soep een interessante optie voor u!

Effe Soep:

  • Is kwalitatieve soep op kantoor
  • Is verkwikkend
  • Heeft een grote diversiteit aan smaken

Gepassioneerde ondernemers

Effe Soep is opgericht door twee ondernemers met een rijke culinaire geschiedenis. De twee hebben voor grote soepmerken gewerkt. Alle soepsmaken zijn met brede kennis en veel vakmanschap ontwikkeld. De kleinschaligheid van Effe Soep maakt juist dat er uitgebreid aandacht wordt besteed aan de producten. Het duo achter Effe Soep weet hierdoor altijd iets neer te zetten wat elke keer weer nét iets lekkerder en beter gebalanceerd is dan hetzelfde product van grotere industriële partijen.

Effe Soep is een ervaren en gepassioneerde leverancier van droge soepen en drinkbouillon in diverse verpakkingsvormen en, niet te vergeten, een grote diversiteit aan smaken. De producten worden gemaakt met minder zout en zijn desondanks een echte smaakbeleving. Smakelijk, uitgebalanceerd én verkwikkend. Het kan écht. Proef maar!

Meer info? Neem contact op