Koffieleverancier in Enschede? Gelre Koffie!
 

Een koffieleverancier in Enschede, die ook écht kwaliteit en service biedt? Dan bent u bij Gelre Koffie goed! Gelre Koffie is dé specialist als het gaat om koffiemachines voor de zakelijke markt. Uzelf, net als uw medewerkers en klanten die u bezoeken, moeten allemaal kunnen genieten van goede koffie. Wij adviseren, leveren én bieden service die u nodig heeft.

Koffieleverancier in Enschede

Goede koffie op het werk doet meer dan u misschien zou denken. Koffie dient als visitekaartje van uw bedrijf naar bezoekers toe. Maar het is ook bewezen bevorderlijk voor de productiviteit van medewerkers. Een automaat die voldoet aan de wensen en eisen van u en uw medewerkers is dan ook belangrijk. Bij Gelre Koffie weten we als geen ander wat de trends en ontwikkelingen in deze wereld zijn en wij adviseren u dan ook graag.

Koffieleverancier in Enschede met kennis van zaken

De mensen van Gelre Koffie zitten al jaren in het vak. Door die ervaring hebben zij een scala aan kennis en kunde die zij graag inzetten om uw koffiebeleving op het werk optimaal te maken. Elk bedrijf heeft andere behoeften en eisen als het gaat om een koffiemachine en toebehoren. Wij stemmen ons advies naadloos af op de grootte en de wensen van uw bedrijf.

Alles bij één partij

Gelre Koffie is niet alleen een koffieleverancier in Enschede die alleen koffiemachines levert. Wij leveren ook de bijbehorende producten én passende service. Bij ons kunt u periodiek koffie en thee bestellen, maar ook lepeltjes, suiker, melk en bekertjes. Zónder lange contracten. Dat is eenvoudig! Daarnaast bieden wij snelle service als het gaat om reparaties, onderhoud, levering en installatie.

Snelle en passende service

Gelre Koffie is dé koffieleverancier in Enschede met voor elk bedrijf wat wils. Voor groot of klein gebruik, voor luxe of standaard koffie. En dankzij onze service bent u áltijd hoe dan ook voorzien van koffie. Wij leveren uitsluitend hoofwaardige kwaliteit en in elk geval een jaar garantie.

Koffieleverancier in Enschede en omstreken

Voor een koffieleverancier in Enschede, maar ook net erbuiten is Gelre Koffie totaalleverancier. Wij zijn toonaangevend koffieleverancier in Oost- en Midden-Nederland. Bent u op zoek naar een kwalitatieve koffiemachine met alles erop en eraan? We vertellen u graag meer. Neem gerust contact met ons op.

Meer info? Neem contact op