Koffieleverancier rond Apeldoorn? Gelre Koffie!
 

Koffieleverancier Apeldoorn? Gelre Koffie is uw specialist als het gaat om koffiemachines én koffie. Het is belangrijk dat u, uw medewerkers en uw klanten altijd kunnen genieten van een goede kop koffie. Als koffieleverancier rond Apeldoorn staat kwaliteit hoog in het vaandel. Laat u adviseren door onze deskundige mensen, voor de juiste koffiemachine bij uw bedrijf!

Koffieleverancier Apeldoorn

Koffie is een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Een goede kop koffie geeft de medewerker of bezoeker positievere associaties met uw bedrijf. Daar komt bij dat mensen al lang niet meer gewend zijn aan weinig keuzemogelijkheden. Thuis hebben ze vaak diverse koffievariaties ter beschikking en dat wordt vaak ook op het werk verwacht. Deze en meerdere trends, daar zijn wij als koffieleverancier rond Apeldoorn altijd van op de hoogte. Daarmee kunnen wij de juiste koffiemachines aanbieden.

Koffieleverancier met kennis

Bij Gelre Koffie hebben we deskundige mensen als het op koffie aankomt. We adviseren u maar al te graag over welke koffiemachine bij u past. Als koffieleverancier vinden we het belangrijk dat elk soort bedrijf de juiste, passende automaat geleverd krijgt. Dit is afhankelijk van uw wensen, met betrekking tot kwaliteit, snelheid en misschien nog wel meer. Maar het is ook afhankelijk van het aantal mensen in uw bedrijf en de intensiteit van het koffiedrinken.

Het complete plaatje

Als koffieleverancier rond Apeldoorn verzorgen wij het complete plaatje. De levering van uw passende koffiemachine verzorgen we voor u. Maar Gelre Koffie is ook koffieleverancier als het gaat om de koffie zelf, de navulling en zelfs suiker, melk en lepeltjes. Ook schoonmaakartikelen en papierwaren kunnen onze klanten bij ons bestellen. Deze leveren we wanneer gewenst maandelijks of wekelijks. Alles geregeld, vanuit één koffieleverancier, handig!

Snel, deskundig en kwalitatief

Gelre koffie is al jaren een gevestigde speler op de markt van eenvoudige tot luxe koffiemachines. We leveren een vlekkeloze, snelle service en hebben deskundige mensen die u altijd kunnen helpen. Bij Gelre Koffie weten we wat er speelt op het gebied van koffie en drinkgedrag. Die trends, daar spelen we op in. Bij Gelre Koffie kunt u hoogwaardige kwaliteitsproducten verwachten, waar standaard een jaar garantie op zit.

Koffieleverancier Apeldoorn of elders

Een koffieleverancier buiten Apeldoorn? Leveren buiten de omgeving van Apeldoorn is ook geen probleem! Gelre Koffie is toonaangevend koffieleverancier in Midden- en Oost-Nederland! Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige koffieleverancier? Neem contact met ons op en wij vertellen u wat we voor ú kunnen betekenen!

Neem contact op