Koffieleverancier in Almelo? Gelre Koffie!
 

Gelre Koffie is dé koffieleverancier in Almelo, voor de zakelijke markt. wij bieden echte kwaliteit en de service die u nodig heeft. Het is immers belangrijk om goede koffie op het werk te hebben. Voor u, uw klanten en uw medewerkers. Gelre Koffie adviseert, levert én biedt service.

Koffieleverancier in Almelo

Wanneer een klant of sollicitant op bezoek komt en een kop koffie drinkt, geeft u zonder dat u het doorheeft al een visitekaartje af. De koffie zegt onbewust meer dan u wellicht zou denken. Een goede kop koffie brengt positieve associaties met zich mee en voor een klant kan het zelfs goodwill opleveren. De mensen achter Gelre Koffie weten als geen ander wat de eisen en trends tegenwoordig zijn en nemen dit dan ook graag mee in een passend advies voor u. Daarom zijn wij dé koffieleverancier in Almelo.

Ervaren Koffieleverancier in Almelo

Al jaren rijden wij als koffieleverancier in Almelo door Midden- en Oost-Nederland om te adviseren en te leveren. Dankzij onze ervaring hebben wij dan ook een legio aan kennis en kunde opgebouwd. Deze zetten wij in voor een optimale koffiebeleving binnen uw bedrijf. Ons advies op maat stemmen wij tot in detail af op uw wensen, behoeften en eisen als het om koffie gaat.

Alles onder één partij

Niet alleen is Gelre Koffie koffieleverancier in Almelo, maar ook in de omgeving van Almelo kunnen wij eenvoudig en snel leveren. Wij leveren naast koffiemachines ook de ingrediënten, thee en andere bijproducten zoals bekertjes, lepeltjes, suiker en melk. Dit kan zowel eenmalig als periodiek. Hoe dan ook zónder contract waar u jarenlang aan vastzit.

Snelle en passende service

Voor zowel groot- als kleinschalig gebruik op de zakelijke markt is Gelre Koffie dé koffieleverancier in Almelo. Wij hebben een breed aanbod aan koffiemachines. Bovendien bent u dankzij onze service op maat altijd voorzien van goede koffie. Wij doen installaties, reparatie, onderhoud en meer.

Koffieleverancier in Almelo en omstreken

Wij zijn koffieleverancier in Almelo, maar ook in de omgeving. Gelre Koffie is totaalleverancier als het gaat om koffie op het werk. Bent u op zoek naar een toonaangevende, kwalitatieve koffieleverancier in of rond Almelo? Neem dan contact met ons op.

Meer info? Neem contact op