Koffiemachine zakelijk aanschaffen? Gelre Koffie!

Een koffiemachine zakelijk aanschaffen, daar komt het één en ander bij kijken. Het is namelijk belangrijk om collega’s en bezoekers goede koffie aan te bieden. Goede koffie is bewezen effectief voor de productiviteit én geeft een positief visitekaartje af aan bezoekers. Een goede koffieleverancier is dan ook cruciaal. Bij Gelre Koffie kunnen we u adviseren over de juiste koffiemachine voor zakelijk gebruik én leveren we uitsluitend kwaliteitsproducten.

Koffiemachine zakelijk aanschaffen bij Gelre Koffie

Gelre Koffie is een familiebedrijf dat al sinds 1987 gespecialiseerd is in koffiemachines en toebehoren. Wij zijn gevestigd in het Gelderse Vaassen, maar leveren in vrijwel heel Midden- en Oost-Nederland. Ook in Apeldoorn, Zwolle, Enschede, Almelo en alle plaatsen daartussenin leveren wij onze kwalitatieve producten en service. Een koffiemachine zakelijk aanschaffen bij Gelre Koffie betekent:

  • De beste koffie
  • Complete en passende service
  • Gegarandeerde kwaliteit

Koffiemachine voor zakelijk gebruik: ons aanbod

Ons aanbod in koffiemachines voor zakelijk gebruik is zeer divers, maar wel uitsluitend met de beste merken. Vaak verschillen de koffiemachines behoorlijk van elkaar, bijvoorbeeld als het gaat om de koffiesoort (bonen, freshbrew of instant), grootte en de bediening. En ook de beschikbare koffievariaties kunnen verschillen. Waar de ene professionele koffiemachine slechts een kleine selectie variaties aanbiedt, biedt de andere van alles. Van cappuccino tot latte macchiato, tot chocolademelk. Wij adviseren u graag welke professionele koffiemachine geschikt is voor uw werkvloer.

Bekijk ons aanbod

Professionele koffiemachine voor uw werkvloer

Onze diensten voor een koffiemachine zakelijk aanschaffen stoppen niet bij het advies en de levering. Ook voor reparaties, onderhoud en navulling kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk ook de nodige bijproducten zoals bonen, suiker en melk, maar ook bijvoorbeeld bekertjes, lepeltjes en ook soepen. Wij kunnen periodiek leveren naar uw wens. Dat kan maandelijks of in elk ander tijdsbestek. Zo heeft u daar in elk geval geen omkijken naar.

Wilt u dus een koffiemachine zakelijk aanschaffen, dan is Gelre Koffie dé koffieleverancier die écht kwaliteit levert. Met de beste leveranciers, complete service en gegarandeerde kwaliteit schotelt u uw mensen de koffie voor die ze verdienen!

Meer info? Neem contact op