Wittenborg koffieautomaat, Scandinavische kwaliteit

Een Wittenborg koffieautomaat is een betrouwbare professionele koffiemachine met Scandinavisch design. Deze automaat is te herkennen aan de robuuste uitstraling en de betrouwbaarheid van het apparaat. ‘Made to last’ is het uitgangspunt van het van oorsprong Deense merk.

Wittenborg koffieautomaat bij Gelre Koffie

Wittenborg produceert A-kwaliteit koffieautomaten. Die kwaliteit is de belangrijkste reden waarom wij bij Gelre Koffie Wittenborg koffieautomaten aanbieden. Wij werken namelijk alleen met de beste koffieleveranciers. Daardoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Daarnaast bieden wij u complete service naast de koffieautomaat zelf. Zo kunt u ook voor reparaties en onderhoud bij ons aankloppen en leveren wij u bijproducten zoals suiker, melk en reinigingsmiddelen.

Familiebedrijf

Met een Wittenborg koffieautomaat weet u dat u een betrouwbare automaat heeft die lang meegaat. Het Deense merk begon al in 1924 met het vermarkten van haar allereerste automaat. Dit was een vendingmachine voor etenswaren. Het bedrijf begon als, en bleef ook decennialang, een echt familiebedrijf. Sinds 2000 is Wittenborg dat niet meer en is het onderdeel van een groot, professioneel concern: N&W Global Vending Group.

Wittenborg koffieautomaat type 9100

Wittenborg biedt een select groepje producten, waarvan wij de allerbeste voor u hebben geselecteerd. Beide zijn ze voorzien van diverse handige technologieën, zoals de gebruiksvriendelijke touchscreens. De Wittenborg type 9100 is een nieuwere generatie koffiemachine die op gebied van design heeft gezorgd voor een grote stap voorwaarts.

Bekijk de Wittenborg 9100

De machine biedt behalve goede koffie een grote mate van gebruiksvriendelijkheid, dankzij een zorgvuldig ontworpen interface. Het keuzemenu van de Wittenborg koffieautomaat is intuïtief opgebouwd, wat betekent dat het is ontworpen op logische wijze, op basis van de denkwijze van de gebruiker. Waar kijkt hij eerst en wat vindt hij een logische volgorde van opties? Bovendien heeft u bij deze Wittenborg koffieautomaat de mogelijkheid om dranken te personaliseren en deze ook op te slaan.

Een Wittenborg koffieautomaat is:

  • Robuust
  • Betrouwbaar
  • ‘Made to last’

Wittenborg koffieautomaat type 95

En dan is er ook nog de semi-automatische Wittenborg koffieautomaat type 95. Deze automaat heeft een wat stijlvoller en slanker design. Dit model is dan ook uitstekend geschikt voor plekken waar een goede uitstraling minstens zo belangrijk is als goede koffie. Het model heeft een compact en duidelijk keypad en een klein kleurendisplay. Ook bij deze Wittenborg koffieautomaat kunt u uw dranken helemaal personaliseren. De juiste sterkte, de juiste hoeveelheid suiker en melk en ga zo maar door.

Bekijk de Wittenborg 95

Met een Wittenborg koffieautomaat haalt u een betrouwbare koffiemachine in huis die lang meegaat. Het Scandinavische merk heeft veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en personalisatie van uw dranken. Meer weten of advies op maat?