Veromatic koffiemachine, voor echte kwaliteitskoffie

‘To bring happiness at work’ is hoe Veromatic haar doel beschrijft. Een Veromatic koffiemachine doet dat op verschillende fronten. Met kwalitatieve dranken, een gebruiksvriendelijke interface en een duurzame werkwijze kan een Veromatic koffiemachine veel goeds brengen.

Veromatic koffiemachine. Iets voor u?

Professionele koffiemachine nodig? Wellicht is een Veromatic koffiemachine een goede optie voor u. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte koffiemachine voor uw werkvloer. Een koffiemachine van Gelre Koffie is overigens gunstig, want u bent verzekerd van kwaliteit én complete service.

Laat u adviseren

Veromatic koffiemachine op basis van feedback

Elke Veromatic koffiemachine is ontwikkeld op basis van feedback van eindgebruikers. De consumpties, gebruikersinterfaces en ook de prijs-kwaliteitsverhouding worden constant geoptimaliseerd op basis van de feedback die het merk krijgt van de eindgebruiker. Daardoor kunt u uitgaan van een Veromatic koffiemachine die voldoet aan uw wensen.

Eigen barista

Wist u dat Veromatic een eigen gekwalificeerde barista heeft? De barista wordt namelijk ingezet om kritisch te zijn en de juiste koffie samen te stellen, waardoor Veromatic alleen kwaliteitskoffie levert. Naast de koffie zelf, is ook de interface uitgebreid getest en geoptimaliseerd. Zo eenvoudig mogelijke en met zo min mogelijk drukken op de knoppen moet u aan uw verse kop koffie kunnen komen.

Een Veromatic koffiemachine:

  • Is gemaakt op basis van feedback van de eindgebruiker
  • Is een hoogwaardige machine voor professioneel gebruik
  • Is energiebesparend

Veromatic koffiemachine: made to serve, designed to last

Een Veromatic koffiemachine is een hoogwaardige machine voor professioneel gebruik. ‘Made to serve, designed to last’. En ontworpen om lang mee te gaan, dat zijn de Veromatic koffiemachines zeker. De machines zijn op meerdere manieren duurzaam. Ze gaan lang mee, maar ook na het einde van de levenscyclus zijn de machines nog nuttig. Door de samenwerking van Veromatic met Wecycle kunnen de machines voor 75 tot 90% worden gerecycled.

Energiebesparend

Ook als het gaat om energiebesparing kan Veromatic meepraten. Zowel in het productieproces als in de Veromatic koffiemachines zelf wordt veel energie bespaard. De Veromatic koffiemachines zijn voorzien van het zogeheten VIPS systeem, Veromatic Intelligent Power Saving. Dat houdt in dat de machines ‘leren’ op welke momenten ze niet gebruikt worden. Op die momenten gaan ze automatisch op stand-by.

Op gebied van gebruiksvriendelijkheid én duurzaamheid doet een Veromatic koffiemahcine het uitstekend. En dankzij een kritische barista worden koffiemelanges optimaal gemaakt om u, uw collega’s en uw bezoekers blij te maken. ‘Bringing happiness at work!’

Bekijk onze Veromatic koffiemachines