Rheavendors koffiemachine: duurzaam en innovatief

Gaat u voor een Rheavendors koffiemachine, dan gaat u voor een automaat met een eenvoudig design, maar met de nieuwste technologieën. Rheavendors koffiemachines zijn bovendien een goede keuze voor wie duurzaamheid belangrijk vindt. Ze zijn geschikt voor de zakelijke markt, voor grote en kleinere ruimtes.

Rheavendors koffiemachine bij Gelre Koffie

Bij Gelre Koffie zit u goed als het gaat om écht goede professionele koffiemachines voor de zakelijke markt. En dat met een vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor onderhoud, reparaties en bijproducten zoals reinigingsmiddelen, melk en suiker. Wij leveren echte kwaliteit en complete service, dankzij onze selectie aan de beste koffieleveranciers.

Een Rheavendors koffiemachine is Italiaanse kwaliteit

Elke kop koffie uit een Reavendors koffiemachine is gezet volgens de Italiaanse traditionele koffierecepten. Espresso, cappuccino, latte macchiato… elk soort koffie uit een rheavendors koffiemachine wordt met één druk op de knop op zijn Italiaans voor u gezet. Bij Gelre Koffie heeft u keuze uit een uitgebreider volautomatisch model Rheavendors koffiemachine en een compacter model. Bij beide bent u zeker van die Italiaanse kwaliteit koffie.

Bekijk onze koffiemachines

Rheavendors koffiemachines zijn innovatief

Een Rheavendors koffiemachine is te herkennen aan het eenvoudige design, wat zorgt dat u en uw collega’s en bezoekers zonder zoeken hun favoriete koffie kunnen selecteren. Die eenvoud zegt echter niets over de gebruikte technologieën in een Rheavendors koffiemachine. Het Italiaanse merk Rheavendors volgt de nieuwste technologieën en innovaties altijd op de voet en past deze toe in de professionele koffiemachines. Een Rheavendors koffiemachines voldoet bovendien aan de RoHS richtlijnen, waarmee het gebruik van gevaarlijke stoffen zoals kwik en lood beperkt wordt. Ze zijn dus ook nog verantwoorder.

Een Rheavendors koffiemachine is:

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Voorzien van de nieuwste technologieën
  • Duurzaam

Duurzame koffiemachine

Naast dat een Rheavendors koffiemachine innovatief, modern en eenvoudig in gebruik is, is deze ook geproduceerd met oog voor duurzaamheid. Zo is het merendeel van de gebruikte grondstoffen 100% recyclebaar. Ook is Rheavendors lid van de Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN). Dat betekent dat de organisatie zorg draagt voor een verantwoorde inzameling en herwinning van grondstoffen. Goed bezig dus, met een Rheavendors koffiemachine!

Een Rheavendors koffiemachine is ideaal voor wie gaat voor eenvoud, innovatie en Italiaanse kwaliteit koffie. En natuurlijk voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, want op verschillende manieren draagt Rheavendors met haar koffiemachines bij aan een veilig en schoner milieu. Benieuwd of een echte Rheavendors een goede optie voor u is?

Meer info? Neem contact op