Necta koffiemachine: de machine die zich terugverdient

Een professionele koffiemachine is een slimme aankoop wanneer deze zichzelf terugverdient. Het is immers wel degelijk een investering. Dit geldt ook voor een Necta koffiemachine. Hoe werkt dat terugverdienen precies en waarom is een Necta koffiemachine een geschikte optie?

Necta koffiemachine van Gelre Koffie

Bij Gelre Koffie zit u goed als het gaat om koffiemachines voor de zakelijke markt. Wij werken alleen met de beste koffieleveranciers, voor gegarandeerde kwaliteit. Daarnaast ervaart u bij Gelre Koffie het voordeel van onze complete service. Denk aan het plaatsen van de Necta koffiemachine, maar ook voor onderhoud en reparaties zijn wij uw vaste aanspreekpunt.

Necta koffiemachine met strak design

Gaat u voor een Necta koffiemachine, dan bent u zeker van een professionele koffiemachine. Dat ziet u meteen aan de uitstraling van de Necta koffiemachine. Het van oorsprong Duitse merk staat bekend om het moderne design. Dat komt terug in alle machines van dit merk in ons assortiment. De Necta koffiemachines in ons assortiment hebben allemaal hun eigen moderne design en verschillen bovendien in functies.

Moderne extra’s

De Necta Krea Touch is bijvoorbeeld voorzien van een modern touch scherm, wat voor gemak en een extra moderne look zorgt. De Necta Solista is voorzien van een suiker- en bekermodule, wat maakt dat u sneller uw kop koffie naar wens in handen hebt. Wat vindt u belangrijk aan uw professionele koffiemachine? Voor advies over de juiste machine voor u kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Voor ieder wat wils met de Necta koffiemachine

Een machine als die van dit merk, zorgt voor veel diversiteit aan koffie op het werk, dus voor ieder wat wils. Zelfs de grootste fijnproever zal niets te klagen hebben. Er zijn bij een Necta koffiemachine veel smaken mogelijk en deze zijn ook op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier te selecteren. Cappuccino? Geen probleem. Espresso? Doen we! Latte Macchiato? Wordt geregeld!

Een Necta koffiemachine:

  • Is modern
  • Is gebruiksvriendelijk
  • Kan zichzelf weliswaar terugverdienen

De Necta koffiemachine verdient zich terug

Een Necta koffiemachine is een waardevolle investering omdat het zich kan terugverdienen, zoals we al zeiden. Goede koffie op het werk is namelijk effectiever dan u misschien denkt. De juiste koffie maakt medewerkers opgewekt en gemotiveerd. Het kan aanzienlijk bijdragen aan de productiviteit. Wist u dat bovendien dat een koffiemachine én koffie kan bijdragen aan het visitekaartje van uw bedrijf? Ga zelf maar na: wanneer u ergens binnenkomt en u ziet een stijlvol, strak en modern koffieapparaat staan, dan geeft dat al een heel andere uitstraling dan wanneer er een ouderwetse koffiepot staat. Bovendien, wanneer u bij iemand op gesprek bent, is het gesprek prettiger met écht goede koffie. Niet?

Een Necta koffiemachine is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne, professionele koffiemachine voor een middel of klein bedrijf. Met hun strakke designs en gebruiksvriendelijke interfaces bieden ze elke medewerker of bezoeker dát waar hij behoefte aan heeft.

Meer info? Neem contact op