Koffieautomaat met bonen

Gaat u voor verse koffie, die op een gebruiksvriendelijke manier te verkrijgen is? Dan is een bonen koffieautomaat een goede keuze! Zonder te veel moeite moet iedereen op de werkvloer zijn verse kopje koffie kunnen pakken. Dat kan bij ons eenvoudig geregeld worden, met een koffieautomaat met bonen, in het design dat u wilt. Want alleen al bij bonenautomaten is het aanbod bij Gelre Koffie ruim. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bonen koffieautomaat? Neem gerust contact op!

Koffietoestel met bonen voor ultiem gemak!

Een koffietoestel met bonen is voorzien van een ingebouwde bonenmaler. Met één druk op de knop maalt een volautomatische bonen koffieautomaat de bonen fijn, waarna ze verwerkt worden tot een kwalitatieve, verse kop koffie. Het enige is dat je de bonen af en toe moet bijvullen, maar hogere wiskunde is dat zeker niet, daar is voor gezorgd! Dat proces van bonen vermalen tot koffie gaat overigens nog snel ook. Immers, wie een kop koffie haalt, wil daar niet te lang op hoeven wachten. Helemáál wanneer je voor meerdere collega’s haalt. Wist u dat ruim 60% van de werknemers regelmatig ook een kopje haalt voor hun collega’s? met een snelle automaat is dat geen probleem en kost het niet te veel van de werktijd. Wie had gedacht dat de juiste koffieautomaat bijdraagt aan de efficiëntie binnen het bedrijf?

Bonen koffieautomaat voor kwaliteit

Koffiedrinken op het werk is een stukje ontspanning tussendoor. Eventjes opladen of opwarmen met een stomende, verse kop koffie. Heerlijk! Krijgt u een klant of sollicitant op bezoek, dan maakt een lekkere kop koffie het gesprek compleet. Uw koffie is overigens een visitekaartje naar uw bezoekers. Velen zijn ervan overtuigd dat goede koffie het verschil kan maken bij het slagen van een zakendeal! Die belangrijke kwaliteit, die leveren we u bij Gelre Koffie hoe dan ook. Want die kwaliteit draagt volgens onderzoek ook nog eens bij aan de tevredenheid van werknemers. Het maakt ze bovendien productiever en brengt collega’s nader tot elkaar. Ga dus voor de kwaliteit die een koffieautomaat met bonen u kan bieden! Toch benieuwd naar de mogelijkheden van onze andere koffieautomaten? Bekijk dan ook eens onze freshbrew- en instant koffieautomaten!

Een koffieautomaat met veel diversiteit

Alleen al onder de categorie van de bonen koffieautomaat bieden we u veel verschillende soorten en maten. Als het gaat om design, maar ook met specifieke kenmerken die u belangrijk vindt. Zo hebben we koffieautomaten speciaal geschikt voor grote bedrijven, maar ook voor middel- en kleine bedrijven. Er zit in deze soorten bedrijven immers verschil in het gebruik. Het is belangrijk dat een koffieautomaat met bonen daartegen is opgewassen. Welk apparaat geschikt is voor uw bedrijf? Laat ons u adviseren! We helpen u alvast een beetje op weg met een handig lijstje met punten om op te letten bij het kiezen van een bonen koffieautomaat. Let bij het kiezen op:

  • Design: u kijkt er meerdere keren per dag naar. Laat het een lust voor het oog zijn!
  • Keuzemogelijkheden: volstaat alleen koffie en heet water, of wilt u meer opties, zoals espresso, wiener melange en chocolademelk?
  • Gebruiksvriendelijkheid: vindt u een groot keuzescherm bijvoorbeeld belangrijk voor extra gemak?
  • Formaat bekers: moeten er ook mokken onder het apparaat passen of zijn bekertjes genoeg?

Bij elke bonen koffieautomaat vindt u de specificaties, van aansluitwaarde tot afmetingen. Zodat u in een oogopslag ziet of het apparaat aansluit op uw wensen.

Bekijk onze bonenmachines