Jura WE8

 

JURA WE8 Dark Inox

Genieten van een ontspannen, communicatieve én productieve werkomgeving met de JURA WE8 Dark Inox.

De WE8 is een zeer goede keuze als je kiest voor een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en als je schoonheid op prijs stelt. De volautomaat heeft in totaal maar liefst 16 verschillende voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten. Met één druk op de knop zet je allerlei specialiteiten: van een espresso of een koffie tot aan een latte macchiato of een flat white. Met de JURA WE8 zet je met gemak 30 kopjes koffie zonder bij te vullen. Het waterreservoir heeft een inhoud van 3 liter en het bonenreservoir 500 gram. Dit maakt de volautomaat koffiemachine zeer geschikt voor zowel zakelijk gebruik als voor de veeleisende thuisgebruiker. 

Het Pulse Extraction Proces zorgt voor een optimale extractietijd bij korte koffiespecialiteiten voor een heerlijke espresso of ristretto. De machine voegt het hete water bij korte koffiespecialiteiten met regelmatige pulsen en snelle invallen toe, zodat het door het koffiepoeder wordt geperst en de heerlijke aroma’s goed naar voren komen. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen vers, snel en met volledig behoud van het aroma.

Details JURA WE8 Dark Inox

- Geschikt voor bedrijven die ongeveer 30 koffiespecialiteiten per dag bereiden of voor de veeleisende thuisgebruiker.
- In totaal 16 verschillende koffiespecialiteiten, waaronder: ristretto, espresso, koffie, cappuccino, espresso doppio, espresso macchiato, latte macchiato, flat white, portie melk, heet water, water voor groene thee, gemalen koffie, koffie speciaal. 
- Programmeerbare koffiesterkte op 8 niveaus & een instelbare heetwatertemperatuur op 3 niveaus. 
- In hoogte verstelbare koffie-uitloop tot 111 mm, cappuccino uitloop tot 153 mm en heetwateruitloop tot 157 mm.
- Eenvoudige bediening middels het 2,8″ kleurendisplay.

Uitloop voor microschuim

Met de JURA WE8 Dark Inox is het mogelijk om heerlijke koffiespecialiteiten met melk te zetten op barista niveau. Dankzij de nieuwe uitloop voor microschuim maak je met één druk op de knop perfecte cappuccino’s en andere melkspecialiteiten. De uitloop is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look en feel. 

Grote diversiteit aan specialiteiten

Koffie zorgt voor ontspannen, communicatieve en productieve werkomgevingen. Als klanten, medewerkers of gasten kunnen genieten van heerlijke koffiespecialiteiten, heerst er vaak een prettige sfeer. Met de WE8 is het mogelijk om een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten aan te bieden. In totaal kunnen gasten of medewerkers kiezen uit 16 voorgeprogrammeerde specialiteiten. Met het 2,8″ kleurendisplay zet je met één druk op de knop één of twee specialiteiten tegelijk. Er is zelfs een mogelijkheid om heet water speciaal te bereiden voor groene thee. Voor ieder wat wils!

Modernste technologieën voor volmaakt genot

De WE8 is uitgerust met de nieuwste technologieën van JURA en is daarmee in staat om elke koffieliefhebber te laten genieten. De One-Touch Cappucino functie zorgt voor trendspecialiteiten als een latte macchiato, flat white of een cappuccino. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.) zorgt voor een optimale extractietijd bij korte koffiespecialiteiten, waardoor je gegarandeerd kunt genieten van heerlijke aroma’s bij een espresso of ristretto. De Professional Aroma Grinder zorgt voor een perfecte maalgraad van de koffiebonen. 

Specialiteiten

Gewicht 9,8 kg
Afmetingen 44,4 × 29,5 × 41,9 cm
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes
Inhoud bonenreservoir 500 gram
Inhoud waterreservoir 3 liter
Heetwaterfunctie ja
Koffievarianten Espresso, Cappuccino, Latte macchiato, Ristretto, Espresso macchiato, Lungo, Cafe latte, Flat white
Instelbare koffiesterkte

ja

Instelbaar koffievolume ja
Instelbaar melkvolume ja
Instelbare watertemperatuur ja
Type melkopschuimer melkslang
Display ja
Touchscreen nee
Machine spoelen na gebruik automatisch
Type ontkalkingsprogramma melding en begeleiding
Tijdsduur ontkalken 40 min
Melkleidingen spoeler automatisch
Zetgroep onderhoud reinigingsprogramma