Instant koffiemachine
 

De instant koffiemachine staat garant voor snelheid. Instant koffie is vergelijkbaar met oploskoffie. Dat neemt overigens niet weg dat instant koffie veel minder lekker moet zijn. Bij het productieproces van deze oplosbare koffie worden de aroma’s goed bewaard. Een instant koffieautomaat maakt het mogelijk om snel koffie te zetten, ook in grote hoeveelheden. Handig!

Wat is instant koffie?

Wat is instant koffie nu eigenlijk precies? Instant koffie is het meest te vergelijken met oploskoffie. Het wordt ook wel vriesdroogkoffie genoemd. Het is nét iets anders dan freshbrew- en bonenkoffie. Deze soort koffie is in principe een gemaksproduct, uitstekend geschikt voor bedrijven met korte pauzes en veel werknemers. Hoe het werkt? Deze soort koffie wordt in groten getale gezet, waarna het water eraan onttrokken wordt. Dat levert een puur koffie-extract op, dat wordt ingevroren op -40 graden. Het ijs dat er vanaf komt, wordt vermalen tot korrels. Die korrels worden in een speciale kamer met warme luchttoevoer opgeslagen, waardoor het ijs overgaat in stoom. Dan blijven de korrels achter, mét krachtig aroma.

Instant koffiemachine voor een snel bakkie

Een instant koffieautomaat maakt uw kop koffie klaar door de vriesdroogkoffie te mengen met heet water. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook! Daarom kan instant koffie enorm snel gemaakt worden, met één druk op de knop. Binnen 10 seconden heeft u uw kop koffie in de handen! Die snelheid maakt de instant koffieautomaat dan ook enorm populair bij drukke bedrijven en kantines. Op plekken waar vaak een groot aantal mensen tegelijkertijd koffie wil, daar is de instant koffiemachine onmisbaar. Overigens is instant koffie een koffiesoort die wat lichter is dan andere. Daardoor is de koffie voor velen de hele dag door lekker door te drinken. Niet te zwaar.

Een instant koffieautomaat kiezen

Bij Gelre Koffie heeft u ruime keuze aan instant koffiemachines. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat er een kan onder past? En hoeveel keuzemogelijkheden wilt u uw klanten, bezoekers en personeel bieden; alleen koffie of ook andere dranken? Laat ons u helpen met uw keuze voor een koffieautomaat! Lees hoe u een keuze voor een koffieautomaat maakt of neem contact op!

Instant koffiemachine vullen

Wist u dat u als klant van Gelre Koffie ook de extra’s bij ons kunt bestellen? Wel zo makkelijk! Ook voor de instant koffieautomaat kunt u bij ons de oploskoffie bestellen. Maar er is meer! Het leuke aan de instant koffiemachine is dat er diverse soorten koffie in kunnen, maar ook andere dranken. Eigenlijk is de enige voorwaarde dat het in poedervorm is en het geheel aangemaakt wordt met heet water. Dus ook chocolademelk of zelfs soep is weggelegd voor de instant koffiemachine! Dit, en extra’s zoals kannen, bekers en schoonmaakmiddel, kunt u eenvoudig bij ons bestellen!

Bekijk onze instant koffiemachines