Etna koffiemachine: betrouwbare koffie uit een robuuste automaat

Een Etna koffiemachine is een robuuste koffiemachine waarmee u betrouwbare kwaliteitskoffie schenkt. Het merk stelt goede kwaliteit voorop, voor een betaalbare prijs. Etna gaat voor een luxe koffiebeleving voor elke medewerker of bezoeker. De Etna koffiemachines zijn repairable, reusable and recyclable zoals ze dat zelf beschrijven. En daarmee zin Etna koffiemachines duurzaam. Maar dat is niet de enige manier waarop het merk bijdraagt aan duurzaamheid.

Etna koffiemachine bij Gelre Koffie

Bij Gelre Koffie bieden wij het allerbeste voor u en daarom hebben we zorgvuldig een groep producten van het merk Etna samengesteld. Een Etna koffiemachine kunt u bij ons bestellen in een wat groter of een compacter formaat. Elke automaat heeft zijn eigen voor- en nadelen en de ene past beter bij uw situatie dan de andere. Daarom kunnen wij u altijd adviseren over wat voor u de beste optie is. Daarnaast leveren wij niet alleen koffieautomaten, maar ook de bijbehorende service zoals reparatie, onderhoud en bijproducten zoals suiker, melk en ook reinigingsmiddelen.

Laat u adviseren

Duurzame keten

Bij het ontwikkelen, produceren én ook bij het transporteren van Etna koffiemachines staat duurzaamheid bij dit merk hoog in het vaandel. In elk onderdeel van het gehele proces wordt gedacht aan het milieu en een juiste omgang met mensen. Elke Etna koffiemachine is repairable, reusable and recyclable. Kort gezegd betekent dat dat de machines lang meegaan en vaak goed te repareren zijn. Ze zijn ook geschikt om door een tweede gebruiker ingezet te worden. Wanneer ze dan toch aan het einde van de levenscyclus zijn, dat ze worden gerecycled. Er kan veel worden gerecycled, omdat het merk bewust zo weinig mogelijk onderdelen onlosmakelijk met elkaar verbindt.

Etna koffiemachine: lange levensduur

Wie een Etna koffiemachine heeft, is zeker van een betrouwbare koffiemachine die lang meegaat. Het merk is zeer ervaren in zowel het produceren als het assembleren van koffiemachines. Etna begon 165 jaar geleden als ijzergieterij en is later uitgegroeid tot gerenommeerd leverancier van koffieautomaten. Wist u overigens dat het bedrijf is vernoemd naar de actieve vulkaan Etna? Omdat het bedrijf begon als ijzergieterij en de kleur van gloeiend ijzer lijkt op die van lava, werd de vergelijking met de vulkaan gemaakt.

Gebruiksvriendelijke Etna koffiemachine

Een Etna koffiemachine is een zeer gebruiksvriendelijke machine, dankzij het intuïtieve touchscreen of keypad. Het keuzemenu is per automaattype verschillend, maar alle automaten hebben wel gemeen dat ze zijn ontworpen op basis van logica. Op basis van de denk- en handelswijze van de gebruiker. De gebruiker kiest bijvoorbeeld eerst het soort koffie en voegt daarna naar wens melk en/of suiker toe.

Een Etna koffiemachine is:

  • Intuïtief opgebouwd
  • Betrouwbaar en betaalbaar
  • Verantwoord

Verantwoord transport en energiebesparing

Van een Etna koffiemachine weet u zeker dat deze op verantwoorde wijze getransporteerd is. Alle transportmiddelen van Etna zijn elektrisch en een groot deel van de inkoop doet het merk binnen Nederland. Daarnaast doet Etna aan assemblage van de Etna koffiemachines. Dat betekent in het kort dat er componenten en een kast worden aangeleverd, die door de mensen van Etna in elkaar worden gezet tot een Etna koffiemachine. Assembleren is en schone en energiezuinige manier van werken. Overigens is niet alleen de productiewijze op vele vlakken energiezuinig. Elke Etna koffiemachine heeft een energiezuinige modus.

Een Etna koffiemachine is dus een robuuste, intuïtief ontworpen machine voor premium kwaliteit koffie, maar wel voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft Etna veel aandacht voor duurzaamheid. In de productie, maar ook in het transport en in de werking van de machines zelf. Benieuwd of een Etna koffiemachine bij u past?

Meer info? Neem contact op