Neem een kijkje
in onze
  • De beste koffieleveranciers
  • Complete service
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 1 jaar garantie

Koffie Voor de zakelijke markt

Goede koffie op het werk maakt het verschil

Samen koffiedrinken is een belangrijk sociaal moment, maar ook de werklust neemt toe naarmate werknemers tevreden zijn over de koffie. Meer dan 80% begint de dag met een kopje koffie en denk eens aan de indruk die u op (potentiële) klanten maakt. Met goede koffie  kunt u echt het verschil maken.

Gelre Koffie is specialist in koffie en koffiemachines. Wij vinden dat u, uw medewerkers en uw klanten altijd van koffie moeten kunnen genieten. Graag adviseren wij u daarom bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf, en verzorgen wij tevens de levering van de bijbehorende ingrediënten.

KOFFIEautomaten

Gelre Koffie biedt u een breed assortiment koffiemachines. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende merken, modellen en drie zetmethoden, vriesdroog, fresh brew en bonen automaten.

KOFFIEPRODUCTEN

Gelre Koffie levert meer dan alleen koffieproducten. Het assortiment bestaat onder andere uit soepen, reinigingsmiddelen en papierwaren. Gelre Koffie is meer dan alleen koffie! 

Service & onderhoud

Onderhoud aan een machine is even belangrijk als de koffie die er in gaat. Zonder onderhoud slijt uw machine sneller. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van rubbers, maar ook het plaatsen van waterfilters tbv het voorkomen van kalk in uw machine.

Kortom, een koffieautomaat zonder gedegen onderhoud is uiteindelijk een erg dure koffiezetter! 

Bezorging & levering

Gelre Koffie is gevestigd in Vaassen. Vanuit deze plaats voorzien wij een groot gebied in midden- en oost Nederland van koffie en koffiemachines. Bekijk ons bezorggebied